Sunday, October 15, 2006

Le Grand Bleu


et petit rouge. Sex toy home party with the girls.

6 comments:

p_pipkorn said...

Näe!

daGaaal said...

joo det är faktiskt sant att flickor leker med annat än dockor när de växer upp.

Honey said...

var på en sån fest häromveckan...fanns den där rosa vansinnessaken som är av ungefär samma size som en underarm med på ert party också? :P

Mz B said...

Vi fick inte se den rosa, men den blåa var en rejäl sak. Något att hålla i när åskan går. Måste säga att det är lite med skräckblandad förtjustning man närmar sig en sådan. Och med många frågor... som hade den fått plats? ganska uppenbart att det inte varit trevligt, men man undrar ju... Lite som när ja undrade om det gick att äta 500g mandelmassa på en timme. Det tar 38 minuter, vet ja nu. Samt att det är ungefär samma energiinnehåll som en vuxen man behöver på en dag. Jag vet dock inget om stora blå, inte än i alla fall.

Honey said...

jag funderar på att lägga upp en bild på det rosa härket, men måste fråga de inblandade på bilden först :)
och det jobbiga är att nu blir jag ju sugen på att testa om jag skulle kunna äta mandelmassan snabbare än så...kan man inte bli förgiftad av för mycket mandel förresten?

Mz B said...

Det e nog inte bra om man e mandelalergiker. :) Ja tror att det går att äta snabbare, fast då kommer man nog att kräkas. Iofs så var det okay enligt reglerna, men ja tror att det blir svårare att fortsätta äta efter det. Ja, tror att det stora problemet är allt socker, kroppen gillar inte riktigt så stora mängder på kort tid. Jag kände att ja fick finmotoriska problem på slutet.

Du kan ju alltid editera bort delar av bilden i photoshop eller nåt. Världen bör få se rosa härket. :)