Sunday, June 17, 2007

Cats Can Be Posers Too

Today Aron managed to jump up on the light ramp in the bathroom, via a step on my shoulders. He is a blue eyed beauty that's for sure.

Reflextions in the mirror.

Pretty in pink.

4 comments:

Honey said...

efter att ha tittat på de här bilderna och jämfört med min egen katt framstår max ännu mer som en hårig jabba the hutt än han gjorde innan :) har du tagit de här bilderna med din telefon förresten? jag blir bara mer och mer sur på att min tar så fula bilder (och nej. det _kan_ inte bara vara mitt fel :P).

Mz B said...

Nope dom bilderna är tagna med min digitala system kamera.

Katterna gillar att bli fotograferade, och det gäller att passa på när dom är på humör. Tror säkert att det går att få fina bilder på Max "the hutt" också.

Honey said...

det gör det nog, men inte så fina med mobilkameran (har ju också en k800i) :) ville mest kolla om jag skulle lipa ännu mer över min telefon, eller om den får duga som den är.

Mz B said...

Jag har föresten bytt telefon först till en K810i och nu kör jag med en prototyp från jobb, som har 5Mpixel kamera. Den kan video blogga, it is sweet I tell you :). Tror att den kommer att heta K850i http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=se&lc=sv&ver=4000&template=pip1&pid=10868&zone=pp